MENIU

Şi-a tocat milioanele câștigate la loto în 18 luni, cu 150 de femei. Ce SURPRIZĂ a avut la final

Milionarul de la loto

Un britanic a reușit performanța de a cheltui o avere pe care o câștigase la loterie în doar un an și jumătate

În aprilie 2014, Matt Myles s-a născut a doua oară. A câştigat la loteria europeană Euromillion un milion de lire sterline şi a început să petreacă.

În doar 18 luni a tocat 500.000 de lire sterline, s-a plimbat prin 15 ţări şi a făcut sex cu 87 de femei. Când a revenit în Marea Britanie şi-a luat un Porsche Carrera de 100.000 de lire sterline şi a ajuns la Urgenţe după ce a fost bătut de iubita lui Carla Chamberlain, antrenoare de fitness. Tânăra a descoperit că a fost înşelată după ce s-a uitat în telefonul lui.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

Matt Myles (29 de ani) a dat-o afară din locuinţa conjugală cu ajutorul poliţiei şi apoi a fugit în Ibiza cu prietenii. S-a spălat într-o cadă plină cu şampanie în Bali, a făcut un maraton sexual în Thailanda şi a participat la baluri caritabile în New York, alături de Madonna, Sean Penn, Mel Gibson şi Lady GaGa. Numai intrarea l-a costat 10.000 de lire sterline.

A făcut sărituri cu paraşuta, s-a plimbat cu elefanţii prin junglă şi când s-a întors a avut parte de şocul vieţii lui. Făcuse sex cu 150 de femei şi, conform calculelor lui, tocase întreg premiul, potrivit click.ro.

La final a avut parte de o surpriză: Mama lui, Vivien, a avut grijă să plaseze 250.000 de lire sterline în 2015 într-un fond de investiţii... care a făcut pui.

Mai multe articole despre:
loto bani la loto