MENIU

Şi-a sugrumat soţia şi a fugit. Poliţiştii, uluiţi când l-au găsit. Nu le venea să creadă cine e

Un braşovean care şi-a sugrumat soţia şi apoi a fugit a fost descoperit de poliţişti la un schit de lângă Sibiu. Agenţilor nu le-a venit să creadă cine este criminalul: un fost cadru militar.

"Bărbatul a fost găsit sîmbătă în judeţul Sibiu şi a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Ulterior a fost audiat de procuror şi propus pentru arest preventiv. S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a explicat ieri, procurorul Alina Popescu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dorin Giurgiu şi-a omorât soţia în apartamentul în care locuiau împreună cu cei doi copii ai lor. Descoperirea macabră ar fi fost facută de mama victimei care venise alarmată pentru că fiica ei nu răspundea la telefon, scrie monitorulexpres.ro.

Procurorii au verificat şi varianta ca bărbatul să fi suferit în trecut de vreo boală psihică, dar ipoteza nu se susţine. „Nu există nici o unitate de profil în judeţul Braşov care să-l aibă înregistrat ca pacient”, a precizat procurorul Alina Popescu.

Băiatul cel mare al cuplului are opt ani, şi la momentul crimei nu era acasă, iar pe fratele lui de doi ani tatăl îl dusese la socri, probabil tocmai pentru a rămâne singur cu cea căreia i-a frânt gâtul.

Mai multe articole despre:
Poliţia criminal