MENIU

Şi-a suflat nasul şi toată familia a înţeles ce ţinuse ascuns timp de 6 luni

O familie din California poate respira uşurată după ce a aflat de ce lui Khloe, care are 5 ani, îi curgeau din nas mucozităţi verzi, lipicioase şi urât mirositoare. Fetiţa avea în nas un ac de siguranţă, de care uitase să îi spună mamei sale.

Khloe Russell avea aceleaşi simptome de aproximativ şase luni: îi curgea mereu nasul şi, în ciuda mai multor runde de antibiotice luate şi a faptului că fusese tratată pentru o infecţie la sinusuri, nu se simţea mai bine. Într-un final, certată de unchiul său pentru că nu îşi sufla nasul cu putere, micuţa a făcut-o şi, astfel, a făcut să cadă acul de siguranţă care era blocat acolo.

Acul de siguranţă măsoară 3,8 cm şi era deja negru şi începea să se dezintegreze, scrie UPI.com.

"Am fost îngroziţi", a explicat mama fetiţei, Katelyn Powell. Fiica sa îşi băgase acul de siguranţă în nas acum şase luni şi uitase să îi spună mamei sale. Nici medicii la care a fost dusă micuţa nu au observat acul de siguranţă.

Mama fetiţei e şocată pentru că a primit foarte multe critici la adresa felului în care îşi creşte copilul, ea explicând că se poate întâmpla oricui şi că nu reprezintă cu adevărat felul în care este educat copilul.

Mai multe articole despre:
naş khloe russell ac de siguranţă