MENIU

Şi-a prins mama în pat cu cel mai bun prieten. A mers la amic şi... ce a urmat a revoltat netul

Întâmplarea cu pricina vine din Rusia. Un tânăr de 25 de ani pe nume Vitaly a trecut printr-o experienţă traumatizantă. Galeria Foto.

El locuia cu mama lui divorţată într-un apartament cu patru camere din Moscova. Aveau video-cams de supraveghere instalate în toată casa, din cauza că locuinţa lor fusese prădată de hoţi.

Într-o seară, Vitaly a auzit sunete ciudate în sufragerie. Mama lui venise acasă cu un bărbat, dar tânărul n-a vrut să iasă din camera lui, să-l cunoască pe musafir. Dar, zgomote tot mai ciudate se auzeau de această dată din dormitorul mamei lui. Devenise clar că femeia întreţinea relaţii intime cu amantul ei.

Vitaly n-a mai suportat situaţia şi a dat buzna peste cei doi. A rămas şocat: mama rusului se iubea cu cel mai bun prieten al lui, pe nume Roman. Şi-a ieşit din minţi şi a sărit la bătaie. L-a caftit pe amicul lui până femeia a reuşit, într-un târziu, să-i despartă. Aceasta i-a explicat fiului că, de fapt, totul nu fusese decât o farsă, şi că ea şi cu Roman nu sunt amanţi, în realitate.

Vitaly s-a mai calmat, dar a rămas sceptic cu privire la explicaţie. Tot nu credea că e adevărul.

Cum şi-a prins mama în pat cu cel mai bun prieten, în Galeria Foto.


Mai multe articole despre:
mamă si-a prins mama cu prietenul