MENIU

Şi-a lăsat şarpele veninos să îl muşte, după ce soţia l-a părăsit. A murit. A transmis totul LIVE

Arslan Valeev, în vârstă de 31 de ani, era un bine-cunoscut expert rus în şerpi. A ales să îşi filmeze propria moarte după ce s-a lăsat muşcat de un Mamba negru, o specie de șarpe foarte veninos. A făcut gestul disperat după ce s-a despărţit de soţia sa.

Doar la câteva zile după ce a divorţat, Arslan Valeev a ales să îşi pună capăt zilelor şi să filmeze întregul moment. El şi fosta soţie erau foarte cunoscuţi pentru canalele de Youtube dedicate şerpilor. Din cauza violenţei domestice, femeia a ales să se despartă de Arslan.

În imaginile şocante, bărbatul apare şi spune: "Salutare! E timpul să fac ce trebuie să fac". După aceste cuvinte, dispare din faţa camerei şi se aude doar un scurt zgomot în momentul în care şarpele foarte veninos îl muşcă.

Se întoarce în faţa camerei şi spune: "Dacă mor, mor. Voi rămâne alături de voi. Pe mobilul meu este un mesaj pentru Kathya. Să i-l daţi Kathyei pe care am iubit-o foarte mult". Apoi arată către cameră muşcătura şarpelui: "Frumos, nu? La revedere tuturor. Nu îmi vine să cred că mi se întâmplă asta".

Din păcate, medicii care au ajuns la locuinţa lui Arslan nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Iată imaginile!

Mai multe articole despre:
sinucidere şarpe Mamba