MENIU

Show de MANELE la TIFF. Ce reacție a avut publicul de la festival

Cinefili din întreaga lume, inclusiv giganții actori Alain Delon și Armand Assante au făcut cunoștință miercuri seară, în cadrul TIFF, cu Dan ”The Badger”, cunoscut de iubitorii chefurilor drept Dan Bursuc, și s-au delectat cu manele cântate de Alex Kojo și Bogdan Artistu’.

Bursucul românesc, cunoscut drept inventatorul și impresar de maneliști, a fost invitat la cel mai mare festival românesc dedicat filmului în calitate de protagonist al documentarului ”The New Gipsy Kings”, a cărui proiecție a avut loc miercuri, la Casa de Cultură a Studenților din orașul transilvan.

Autor a peste 50 de succese cântate de Florin Salam, Vali Vijelie, Copilul de Aur etc., Dan Bursuc le-a vorbit invitaților despre lumea manelelor și secretele acesteia.

În tradiția festivalului, care promovează experiențe artistice diverse, regizori, prestigioși actori, critici și iubitori de film au asistat și la un demo concertistic cu manele, protagoniști fiind soliștii de manele Alex Kojo și Bogdan Artistu’, solist care a reușit cu ”Kana jambe” un record incredibil – 33 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ineditul recital a început în stil manelistic cu îndemnuri care au încins sala și deosebire au măgulit gazdele: Să cântăm împreună la acest festival minunat! Sus mâinileeeee!!!

Mai multe articole despre:
tiff show manele Dan Bursuc