MENIU

Shakira, primul interviu de la despărțirea de Gerald Pique. Artista face mărturisiri emoționante

Sursa foto: Facebook

Shakira încearcă să treacă peste despărțirea de Pique și a vorbit pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu fotbalistul. Artista mărturisește că este cea mai grea perioadă din viața ei, însă, încearcă să rămână puternică pentru copiii ei, iar muzica este cea care o ajută. 

„Visul meu cel mai mare este îmi văd copiii crescând, fericiți și realizați”, a mărturisit artista.

După despărțirea de acum trei luni și jumătate de Gerald Pique, Sharika a acordat pentru prima dată un interviu pentru o cunoscută revistă internațională. Cu zâmbetul pe buze, artista vorbește de ultima perioadă din viața și despre dezamăgirile prin care a trecut.

„Iubirea este cea care ne face să mergem mai departe și ne susține. Toți trecem prin momente grele în viață. Viața nu este chiar un drum ușor, dar cel mai important este să avem încredere în noi înșine”, a povestit Shakira.

Ea mărturisește că este dezamăgită de tot ce s-a întâmplat în această perioadă, mai ales că în același timp tatăl ei se afla la terapie intensivă, iar apoi s-a stins din viață. Mai mult, aceasta a adăugat că este cel mai întunecat moment din viața ei.

Muzica este cea care o ajută pe artistă: „Am o conexiune naturală și intrinsecă cu muzica. Muzica este mai presus de tot, mai ales în cazul meu, este cea care mă salvează”.

De-a lungul timpului, Shakira a făcut multe sacrificii pentru relația s-a cu Pique. Aceasta a fost nevoită să se mute din Statele Unite ale Americii în Spania și să îți lase cariera pe locul doi pentru a-l susține pe fotbalistul de FC Barcelona.

Mai multe articole despre:
shakira shakira divort Gerald Pique