MENIU

Shakira, curtată de doi bărbați mult-râvniți. Tom Cruise și Lewis Hamilton, dispuși să o ajute să treacă peste despărțirea de Pique

Foto: Profimedia

După ce a rămas singură și disponibilă în Miami, Shakira pare a fi curtată de bărbați celebri. Vedeta columbiană a atras atenția după ce a fost surprinsă în ipostaze destul de apropiate de Tom Cruise, care i-ar fi trimis acesteia și flori. După doar câteva zile însă, cântăreața a fost filmată și alături de Lewis Hamilton, star de Formula 1, într-un restaurant din Miami. 

După despărțirea de fotbalistul spaniol Gerard Pique, vedeta columbiană a început să atragă atenția starurilor masculine. Shakira s-a mutat împreună cu cei doi copii la Miami, iar recent, vedeta în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă la masă cu starul de Formula 1 Lewis Hamilton, într-un restaurant de lux din Miami.

Ieșirea a avut loc după Marele Premiu de Formula 1 din Florida, cursă la care a fost spectator și superstarul Tom Cruise. În ciuda zvonurilor despre apropierea dintre ea și Hamilton, Shakira a fost surprinsă și alături de Tom Cruise în ipostaze la fel de apropiate. Mai mult, se zvonește că superstarul de la Hollywood i-ar fi trimis flori acesteia, după ce s-au întâlnit la evenimentul auto din Florida.

Shakira și-a anunțat despărțirea de fotbalistul spaniol Gerard Pique în luna mai a anului trecut, după 11 ani de relație. Luna trecută, artista a hotărât să se mute înapoi la Miami, alături de cei doi fii ai ei, Milan și Sasha.