MENIU

Sfidare totală a PSD: se pregăteau de o petrecere de lux în timp ce oamenii sunt în stradă de 3 zile - Presa le-a stricat planul

Sfidare totală a PSD: se pregăteau de o petrecere de lux în timp ce oamenii sunt în stradă de 3 zile - Presa le-a stricat planul

În timp ce românilor le cer să strângă cureaua, liderii social democrați ar fi vrut să petreacă în lux. Excursia era programată să dureze, ca în povești, trei zile, la un hotel de cinci stele unde numai cazarea costa mii de lei de fiecare politician. După ce planul lor a ieșit la iveală, evenimentul s-a mutat în Capitală, la Casa Poporului. 

După ce zeci de mii de români din domeniile cheie au ieșit în stradă la proteste, liderii PSD se pregăteau să fugă trei zile într-un resort select. Reuniunea partidului trebuia inițial să aibă loc la hotelul de lux al lui Gabriel Comănescu, șeful GSP. Este singurul hotel de cinci stele din stațiunea Mamaia, și deține o plajă proprie. Prețul pentru două nopți de cazare s-ar fi ridicat la 1.500 de lei pentru fiecare membru de partid.

Firma petrolieră condusă de Gabriel Comănescu, omul de afaceri care i-ar fi găzduit pe liderii PSD, are datorii de 150 de milioane de lei la ANAF. Nu de mult, social-democrații declarau război evazioniștilor și amenințau cu epurarea lor din sistem.

Liderii PSD par să nu își neglijeaze deloc deplăsările de lux.

Sorin Grindeanu, spre exemplu, a fost surprins în mai multe rânduri în timp ce petrecea în cluburi de fițe.

După ce au apărut în presă informații despre deplasarea de lux, reuniunea social-democraților a fost relocată în Palatul Parlamentului din București. 

Mai multe articole despre:
psd petrecere