MENIU

Sfârșit tragic pe o stradă din Hunedoara: o femeie a murit strivită de un TIR care dădea cu spatele

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un accident cumplit a avut loc, miercuri dimineață, pe o stradă din Deva, județul Hunedoara. O femeie a murit pe loc după ce un TIR care dădea cu spatele a prins-o sub roți.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați miercuri dimineața de un bărbat de 38 de ani din Deva cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui TIR, pe banda de decelerare din apropierea unui magazin situat pe Calea Zarandului, a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a accidentat mortal o femeie.

Conform reprezentanților Ambulanței Hunedoara, este vorba de o femeie de 43 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Polițiștii anunță că victima urmează să fie identificată.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Accident mortal în Suceava

Un alt accident rutier mortal a avut loc în Suceava. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit și un tânăr a ajuns cu răni grave la spital după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Tragedia a avut loc în localitatea Bogdănești.

Din primele informații, se pare că șoferul în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc.

La fața locului au ajuns medicii însă nu au mai putut face nimic pentru bărbat. În mașină mai era și un tânăr care a fost transportat la spital cu răni grave.

Polițiștii continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Mai multe articole despre:
accident hunedoara femeie moarta