MENIU

SFANTUL ANDREI 2018. MESAJE de SF ANDREI, SMS-URI, URĂRI superbe de LA MULȚI ANI!

<p>SFANTUL ANDREI 2018. MESAJE de SF ANDREI, SMS-URI, URĂRI superbe de LA MULȚI ANI!</p>

SFANTUL ANDREI 2018. MESAJE de SF ANDREI, SMS-URI, URĂRI superbe de LA MULȚI ANI! Românii sărbătoresc SF ANDREI astăzi. Realitatea.net îți propune o serie de exemple de mesaje de SF ANDREI, urări de LA MULȚI ANI pentru Andreea, sms-uri inspirate pentru Andrei.

SFANTUL ANDREI 2018. MESAJE de SF ANDREI, SMS-URI, URĂRI superbe de LA MULȚI ANI! Credincioşii îl prăznuiesc pe 30 noiembrie pe Sfântul Apostol Andrei, creştinătorul neamului românesc, el fiind numit "Cel dintâi chemat", întrucât a răspuns primul chemării lui Hristos la apostolat, ziua fiind totodată Sărbătoare Bisericească Naţională.

Sfantul Andrei. Ce nu trebuie să faci în această zi. Sub nicio formă!

SFANTUL ANDREI 2018. MESAJE de SF ANDREI, SMS-URI, URĂRI superbe de LA MULȚI ANI! Numele Sfântului Apostol Andrei este purtat de 668.332 de români, dintre care 336.952 bărbaţi şi 331.380 femei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din Ministerul Administraţiei şi Internelor. Dintre femeile serbate miercuri, 279.147 poartă numele de Andreea, alte 24.329 se numesc Andra, 20.552 sunt Andrea, 6.996 - Andreia, iar 350 -Andruţa şi Andruşa. Majoritatea bărbaţilor, respectiv 316.450, poartă numele Andrei, alţi 12.099 se numesc Andras, 3.265 - Endre, iar 3.784 Andreeas sau Andreas. De asemenea, 730 de bărbaţi poartă numele de Andreiu, 13 Andruşa şi Andruţa, iar alţi 22 se numesc Andrieş.

MESAJE SF. ANDREI. Sf Andrei. Pe lângă cadoul pe care îl oferiți celor care își sărbătoresc onomastica, un mesaj, o declarație, un SMS, o felicitare este binevenită:

Andreea iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros La Mulți Ani!

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

Sf Andrei. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiţi de Sfântul Andrei

MESAJE SF. ANDREI. La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!

Pe o petala de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

SFÂNTUL ANDREI 2018. MESAJE de SF ANDREI, SMS-URI, URĂRI superbe de LA MULȚI ANI! Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

MESAJE SF. ANDREI. Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La mulți ani si te iubesc!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

SFANTUL ANDREI 2018. MESAJE de SF ANDREI, SMS-URI, URĂRI superbe de LA MULȚI ANI! Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

Sf Andrei 2018 mesaje, felicitări, urări, SMS-uri: LA MULȚI ANI!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!