MENIU

Sezonul REDUCERILOR nu s-a terminat. Unde găsești cele mai tari oferte

Preţuri din oferta evoMAG

Anul 2014 ajunge la final, iar marile magazine online s-au pregătit cu diverse oferte și reduceri la smartphone-uri, tablete, telefoane, televizoare și alte gadgeturi. Playtech îți oferă o listă cele mai bune reduceri de sfârșit de an. 

Ultimele câteva luni au fost foarte bune pentru cei care au vrut să își cumpere gadgeturi. Totuși, cum nu toată lumea a apucat reducerile de Black Friday, sau pe cele de Crăciun, unele magazine au pregătit și o serie de reduceri de sfârșit de an.

Noi am selectat o serie de produse de la Emag, Flanco și evoMAG, pentru a vă ajută să alegeți cele mai bune gadgeturi la preț special.

Cei de la Emag o țin numai într-o campanie de câteva luni. Ba că a fost vorba de Black Friday, ba de reducerile aniversare, cele de Crăciun, sau chiar de eroarea care a dus la vânzarea unor produse la preț derizoriu, cel mai mare magazin online a avut numeroase surprize pentru clienții săi.

Și retailerul Flanco a pregătit o serie de reduceri de sfârșit de an. Gama de produse este largă și puteți găsi chiar și frigidere, de exemplu. Mai jos am selectat trei produse din ofertă. 

Vezi ofertele pe care nu le poți rata






Mai multe articole despre:
oferte reduceri emag