MENIU

Sexy si bune de Playboy! Cum ar arata nudurile clasice, refacute in Photoshop

 Lauren Wade si TakePart s-au intrebat cum ar arata femeile surprinse in cateva dintre cele mai cunoscute tablouri din istoria artei, daca ar fi refacute in Photoshop, dupa reteta folosita intensiv de revistele de moda.

Foarte slabe, chiar anorexice, cu sanii mari, rotunzi si buze carnoase. Asa arata femeile ideale, daca este sa ne luam dupa standardele impuse de revistele de moda.

Lauren Wade si TakePart  au aplicat aceasta grila pe cateva dintre cele mai cunoscute tablouri nud din istorie. Rezultatul este unul de-a dreptul amuzant.

Puteti vedea mai jos, printre altele, interpretarea in standarde moderne a operelor lui Titian, Danaë With Eros, 1544, Jean Auguste Dominique Ingres, Grande Odalisque, 1814, Edgar Degas, La Toilette, 1884–1886, Raphael, Three Graces, 1504–1505 si Paul Gauguin, Two Tahitian Women, 1899.

Realizatorii au vrut sa demonstreze ca, cu un Photoshop de calitate sau un alt program profesional, oricine poate sa devina un adevarat topmodel.

In numai cateva minute, cu cateva miscari din mouse si clickuri, va slabi automat, macar in poza. Daca vrea insa sa slabeasca si in realitate, sfatul nostru este sa uite de paine, cola cu zahar, merdenele sau shaorma. Si sa mearga la sala. Sau macar sa alerge 2-3 kilometri pe zi.

Pe GadgetReport.ro vedeti mai multe poze cu nudurile refacute in Photoshop dar si o colectie video cu cele mai mari gafe facute in acest domeniu.

Mai multe articole despre:
modele Photoshop nuduri GadgetReport.ro Takepart