MENIU

Serurile anti-Covid, nou motiv de scandal. PSD: Premierul Cîțu a transformat România în dealer de vaccinuri!

Lucian Romașcanu

Premierul Florin Cîțu a fost somat de social-democrați să dea explicații despre numărul mare al dozelor de vaccin anti-Covid comandate de țara noastră. Senatorul Lucian Romașcanu a subliniat că au fost contractate 120 de milioane de doze, în condițiile în care populația este de 20 de milioane de persoane. 

Marți, pe ordinea de zi a Senatului s-a aflat OUG 49, care permite statului să vândă dozele de vaccin care sunt în plus. 

”Domnul Cîţu, care trebuie să plece cu tot cu miniştrii USR, nu singur a transformat România în dealer de vaccinuri. 
Nu poţi să contractezi 120 de milioane de doze şi să nu vină nimeni să te întrebe de sănătate. Poate că va veni momentul unei comisii de anchetă ca să înţelegem care a fost acest deal pe care l-a făcut domnul Cîţu, pentru că dânsul a fost dealer de valută de... la bancă, oficial bineînţeles... Care este scopul şi cine sunt beneficiarii beneficiari? O ţară de 20 de milioane de locuitori, din care vaccinabili vreo 13 şi vaccinaţi vreo 5, are contracte de 120 de milioane. Cine trebuie să audă poate aude şi poate şi face”, a declarat senatorul Lucian Romaşcanu de la tribuna Senatului.