MENIU

ŞERBAN HUIDU, prima DECLARAŢIE după ce Găinuşă şi Dezbrăcatu au plecat de la CRONICA CÂRCOTAŞILOR

<p><strong>Şerban Huidu</strong></p>

"Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate”, spune Șerban Huidu într-un interviu acordat Paginademedia.ro după plecarea de la emisiunea TV Cronica Cârcotașilor a lui Mihai Găinușă și a lui Codruț Keghș – Dezbrăcatu.

"Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate", a spus Huidu.

Cum s-a ajuns la situația de acum?

"Ruptura aceasta cred că a început mai demult. Nu aș putea să spun mai multe, pentru că sunt implicat direct. Cred că, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrări, neîmpliniri, care au culminat cu situația de acum", spune Șerban Huidu.

În afară de Mihai Găinușă și de Codruț Kegheș, pleacă din echipă și Mistrețu. Cei trei au un alt proiect, tot la Prima TV.

Emisiunea merge mai departe, spune Huidu.

Șerban Huidu: “Cronica Cârcotașilor este un format foarte puternic și poate merge înainte. Cronica nu este doar un show de divertisment, de satiră și umor. Emisiunea a mers pe ideea unei asanări a societății, care se face prin intermediul umorului. Cronica se folosește de umor, dar să nu uităm că la bază este o emisiune de opinie.”

 

Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu AU PLECAT de la "Cronica Cârcotaşilor"