MENIU

Senatul a respins moţiunea liberalilor pe sănătate

Senatul a respins moţiunea liberalilor pe sănătate

Senatul a respins marţi moţiunea simplă pe sănătate - "SOS: Sănătatea în România lui Ponta respiră artificial! Românii mor cu zile", introdusă de PNL.

Moţiunea a fost respinsă cu 56 pentru, 84 împotriva şi o abţinere.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a afirmat marţi, înainte de vot, că moţiunea PNL este superficial redactată, nu propune nicio soluţie, fiind "un fel de autocritică pentru ceea ce a făcut acest partid în perioada când era la guvernare.

În plus, acesta a spus că moțiunea inițiată de liberali pe tema sănătății este un "copy paste" dintr-o moțiune mai vechi, scrie Agerpres.

"Am citit cu stupoare și îngrijorare textul moțiunii. Am văzut de fapt un text care este mai mult autocritică decât moțiune. Cred că pot spune și sunt și în asentimentul dumneavoastră că unii dintre colegii din PNL constatați greșelile criminale făcute de guvernarea Emil Boc, guvernarea la care și dumneavoastră ați contribuit să o dăm jos spre binele nostru al tuturor. Este un copy paste dintr-o moțiune mai veche. Din păcate, constatați cu toții neseriozitatea cu care a fost tratat până și acest demers pe care Parlamentul îl are la dispoziție, superficialitatea vă este caracteristică, dar nu mă așteptam ca și ipocrizia să fie la o cotă atât de mare. Probabil că a fost foarte greu să vă aplecați mai cu atenție asupra sistemului sanitar", a spus Bănicioiu, la dezbaterile din Senat pe marginea moțiunii.

 

 

 

Mai multe articole despre:
null