MENIU

Semne care îţi trădează obsesia pentru horoscop. Cât de mult îţi controlează viaţa?

Daca te regasesti in oricare din situatiile de mai jos, este un semn ca ai dezvoltat o adevarata obsesie pentru astre.

1. Ai numeroase aplicatii de horoscop pe telefon.

2. Ti-ai organizat toate aceste aplicatii intr-un folder ,,Astrologie” pentru a-ti fi mult mai accesibile.

3. Citirea horosopului face parte din rutina ta zilnica.

4. Te entuziasmezi la inceputul unei noi saptamani, luni sau an pentru ca asta inseamna ca vei avea un horoscop mai dezvoltat de citit si de analizat.

5. Esti incantata atunci cand horoscopul tau se potriveste, indiferent de cat de vag e acest lucru. “Chiar ma gandesc sa invat ceva nou si important azi”.

6. Compari si analizezi horoscopul din diferite surse si ai un astrolog in care ai mai multa incredere.

7. La un moment dat te-ai intrebat daca ti-ai implinit destinul ca Fecioara sau daca nu cumva ti-ai schimbat comportamentul in mod subliminal pentru a corespunde horoscopului. Indiferent de varianta, intotdeauna ai incredere in horoscop pentru ca s-a potrivit… din nou.

8. Amani deciziile importante precum semnarea unui contract, planificarea vacantei sau o discutie cu seful in functie de sfatul astrologic.

9. Chiar daca poate fi de prost gust, nu te deranjeaza deloc atunci cand te intreaba cineva ce zodie esti. Informatia va fi sigur utila la un moment dat, asa ca de ce sa nu vorbesti despre asta?

10. Cand vine vorba de dragoste, pentru tine este intotdeauna important sa verifici compatibilitatea zodiilor inainte de a lasa lucrurile sa devina prea serioase, scrie elle.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop obsesii obsesii horoscop