MENIU

Semn rău la înmormântarea Stelei Popescu. Oamenii au rămas fără cuvinte

<p>Stela Popescu a murit</p>

În timpul slujbei de înmormântare ţinută în biserică, crucea şi tabloul cu chipul Stelei Popescu au căzut. Toţi cei prezenţi în mănăstire şi-au făcut semnul crucii. Superstiţiile spun că dacă o cruce sau un tablou cade în timpul slujbei, cineva apropiat persoanei decedate va muri în curând.

Într-un moment de neatenţie, cineva a dărâmat crucea şi tabloul, în timpul slujbei de înmormântare a Stelei Popescu, ţinute de un sobor de preoţi, la Mănăstirea Cernica. Oamenii au împietrit atunci când au văzut cum se prăbuşesc obiectele mortuare şi şi-au făcut cruce, pentru a îndepărta semnul rău pe care îl aduce un astfel de incident.

Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, cu onoruri militare. Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la cea care ne-a facut viața mai frumoasă atunci când ne-a fost mai greu. Pentru că românii au crescut cu Stela Popescu, au ris cu Stela Popescu.

Stela Popescu va rămâne întotdeauna în amintirea oamenilor mai ales prin sfaturile şi învăţămintele pe care li le-a dat. 

Incident la înmormântarea Stelei Popescu. Superstițiile spun că va muri cineva...

Mai multe articole despre:
cimitir înmormântare Stela Popescu