MENIU

Seminţele care te scapă DEFINITIV de grăsimea de pe abdomen

Seminţele care te scapă DEFNINITIV de grăsimea de pe abdomen

Cand vrei sa slabesti, nu trebuie neaparat sa elimini din dieta anumite alimente, ci sa adaugi unele care au rolul de a elimina grasimea din organism. In cele ce urmeaza afla ce alimente sunt un aliat de nadejde impotriva kilogramelor in plus.

Desi nu sunt foarte cunoscute, semintele de chia reprezinta o alternativa sanatoasa la alte produse pe care le ai in frigider. Aceste seminte au de 30 de ori mai multi antioxidanti decat afinele, de 6 ori mai mult calciu decat laptele integral, de 3 ori mai mult fier decat spanacul si cu 25% mai multe fibre decat semintele de in. Datorita faptului ca se digera usor, dar lent, nutritionistii recomanda includerea semintelor de chia in alimentatia zilnica (se consuma in cantitati mici, 1-2 linguri pe zi, in diverse combinatii).

Quinoa prelungeste senzatia de satietate

Quinoa este unul dintre cele mai nutritive alimente cunsocute la ora actuala. Proteina pe care o furnizeaza este una completa in sensul ca aceasta include toti cei 9 aminoacizi esentiali. Datorita acestei proteine, quinoa este un aliment recomandat intr-o cura de slabire, intrucat scade apetitul, mentinand senzatia de satietate pentru o lunga perioada de timp. Quinoa se gaseste sub forma de seminte, paste sau fulgi, scrie bzi.ro.

Mai multe articole despre:
grasime abdomen seminţe grăsime abdomen