MENIU

Șefa Ministerului Apărării de la Moscova a murit după ce ar fi căzut pe fereastră, de la etaj! Încă un caz de moarte suspectă în Rusia

Sankt Petersburg - imagine de arhivă

Șefa Departamentului Financiar al Ministerului Apărării din Districtul Militar de Vest Marina Iankina a fost găsită moartă sub ferestrele unei clădiri cu mai multe etaje din Sankt Petersburg, potrivit informațiilor date publicității pe canalele rusești de Telegram, citate de publicația ucraineană Glavcom.

Din primele informații, cadavrul femeii în vârstă de 58 de ani a fost observat de trecători. Ulterior, bunurile și documentele ei au fost găsite pe balconul apartamentului de la etajul 16, de unde, potrivit informațiilor preliminare, femeia ar fi căzut, relatează G4Media.ro.

Poliția a deschis o anchetă, fiind luate în calcul mai multe piste, inclusiv sinuciderea.

Înainte de a se angaja la Ministerul Apărării, Marina Iankina a lucrat în cadrul serviciului federal de impozite și a fost, de asemenea, șefa adjunctă a comitetului pentru relații cu proprietatea din cadrul Primăriei din Sankt Petersburg.

Acesta este cel mai recent deces dintr-un lung șir de persoane influente care au murit în Rusia după ce au căzut de la ferestre ori s-au împușcat, de cele mai multe ori fiind vorba despre împușcături în cap.