MENIU

Ședință tensionată în Coaliție! Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor se confruntă față în față, după atacurile recente

Deși pe agenda discuțiilor erau pregătite alte subiecte, social-democrații sunt hotărâți să-i ceară explicații premierului după declarațiile și întâlnirile controversate ale ministrului Justiției.

Ședința de azi începe din start cu tensiuni, după ce zilele trecute liberalii și social democrații s-au întrecut în declarații acide, asta după ce cele două partide s-au întâlnit separat și s-au pregătit pentru rotativa din primăvară.

Lupta cea mai mare se dă pe unele ministere, cum ar fi cel al Transporturilor și cel al Investițiilor și Proiectelor Europene. De altfel, acest minister urma să fie analizat sub lupă în cadrul ședinței de astăzi, mai exact trebuiau sa fie discutate proiectele derulate de către acesta.

PSD intenționează să ceară explicații cu privire la declarațiile și acțiunile recente ale ministrului Justiției, Cătălin Predoiu

În realitate, însă, surse din PSD spun că social democrații și-ar dori să ceară explicații premierului cu privire la controversele din jurul ministrului Justiției din ultimele zile. Este vorba despre declarațiile lui Cătălin Predoiu în legătură cu achitarea soțului fostei șefe a DIICOT, dar și despre întâlnirea care a urmat chiar a doua zi, atunci când ministrul s-ar fi întâlnit cu una dintre judecătoarele care se ocupă de acest caz.

Ne așteptăm, așadar, să vorbim despre o ședință controversată în care liderii partidelor din coaliție se vor confrunta pe teme sensibile.