MENIU

Ședință la sediul PNL pentru trasarea strategiei de campanie a partidului

Ședință la sediul PNL pentru trasarea strategiei de campanie a partidului

Liberalii se reunesc, astăzi, în ședința de campanie, la sediul partidului din Modrogan. Aceștia trebuie să își stabilească strategia de campanie, iar candidații ar urma ca zilele viitoare să își depună candidaturile pentru alegerile locale, informează Realitatea PLUS.

La 8:30 a început această ședință. Premierul Ludovic Orban a ajuns deja la sediul din Modrogan, însoțit de Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, dar și de alți lideri ai partidului.


"Decizia luată de domnul Popescu (Dan Cristian Popescu - n.r.) este o decizie care îl va face să piardă toată încrederea pe care o avea din partea electoratului de dreapta din Sectorul 2 şi, după părerea mea, este o decizie greşită", a afirmat Orban, la sediul PNL.

El a adăugat că nu s-a discutat despre persoane la negocierile purtate cu USR PLUS privind candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale.

"Nu s-a discutat la Bucureşti când am purtat negocierile cu partenerii din USR PLUS despre persoane, am discutat despre coordonatele generale ale unei înţelegeri, de susţinerea unor proiecte benefice pentru bucureşteni, am discutat despre unirea tuturor forţelor pentru a elibera Bucureştiul de PSD şi s-a ajuns la această formulă de candidaţi, adică îl sprijinim pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi la primăriile de sector", a afirmat liderul PNL.

Dan Cristian Popescu a anunţat, miercurea trecută, că va candida la Primăria Sectorului 2, urmând să fie sprijinit de către social-democrați

Vă reamintim că Alianța USR PLUS și PNL îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Generală și vor susține candidați comuni la primăriile de sector.

Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 - Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 - Adrian Moraru (PNL) 

Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL)

Știre în curs de actualizare.

Mai multe articole despre:
alegeri locale pnl