MENIU

Ședință de urgență la PNL: Liberalii s-au reunit înainte de rezultatele exit-poll-urilor pentru a analiza primele cifre ale alegerilor parlamentare

Ședință de urgență la Partidul Național Liberal. Cu puțin timp înainte de rezultatele exit-poll-urilor, liberalii s-au reunit în ședință pentru a analiza primele cifre. Ludovic Orban s-a arătat optimist în fața liderilor organizațiilor județene în privința rezultatelor.

Cu puțin timp înaintea închiderii urnelor, liderii politici fac apel al români să iasă la vot. Până la această oră, prezența este cu câteva procente mai mică decât în 2016, la ultimele alegeri parlamentare. Premierul Ludovic Orban le transmite românilor că este ”timp suficient pentru exprimarea dreptul fundamental de a vota”.

Ludovic Orban se află de câteva ore la sediul central al partidului, în așteptarea rezultatelor alegerilor. Și primarul general al Capitalei - Nicușor Dan este alături de liberali.

În videoconferința pe care a avut-o cu șefii de filiale județene, Ludovic Orban a transmis că situația este bună pentru partid.

Mai multe articole despre:
sedinta de urgenta la pnl