MENIU

Ședință de Guvern | Lucian Bode: Magistrala M5 - Drumul Taberei va fi deschisă marți, 15 septembrie, pentru traficul cu călători

Ședință de Guvern

Ședință de Guvern la Palatul Victoria. Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei va fi inaugurată marți, 15 septembrie, a anunțat ministrul Transporturilor în ședința de guvern de luni.

„Domnule prim-ministru, vă informez că suntem pregătiți să dăm în trafic cu călători magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor, în cursul zile de mâine, 15 septembrie. După semnarea celor două procese verbale de recepție la terminarea lcurărilor, respectiv a punerea în funcțiune, pe 11 septmebrie, am anunțat că Metrorex va realiza o serie de activități adminustrative, astfel încât pe 15 septembrie magistrala M5 să poată fi dată în exploatare cu călători în condiții de siguranță și confort”, a declarat ministrul Lucian Bode, la debutul ședinței de Guvern. 

M5 Râul Doamnei - Eroilor 2, cu extensia la Valea Ialomiței și depou este prima magistrală de metrou din București construită de la zero după Revoluție.

Mai multe articole despre:
sedinta de guvern