MENIU

Ședință de Guvern la Palatul Victoria | Ludovic Orban va anunța alte MĂSURI pentru gestionarea pandemiei. Ce urmează de la 1 septembrie

Premierul Ludovic Orban va avea, joi, o vizită în județul Brașov, împreună cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode. Programul premierului Ludovic Orban, în data de 27 august 2020, se va încheia cu ședința de Guvern, care va avea loc la ora 19.00.

În timpul vizitei în județul Brașov, premierul va trece, la ora 10.30, pe la șantierul spitalului modular ATI pentru pacienții cu COVID-19, amenajat în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov

La ora 11.00, Ludovic Orban va participa la prezentarea proiectului noii Săli Polivalente din Brașov, iar 11.30, va face o vizită la șantierul Aeroportului Internațional Brașov - Ghimbav, urmată de declarații de presă.

La ora 12.15, premierul va participa la prezentarea proiectului Spitalului Regional de Urgență Brașov, iar la 12.30, va lua parte la evenimentul de semnare a contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate al proiectului de reabilitare și modernizare a drumului Valea Doftanei – Brădet, upă care va susține, din nou, declarații de presă.

La ora 19.00 este programată ședința de Guvern în care se vor discuta unele măsuri de combatere a pandemiei și alte proiecte obișnuite ale ordinii de zi.

Ce urmează de la 1 septembrie

Restaurantele se redeschid, cu o serie de restricții, de la 1 septembrie. Anunțul a fost făcut de reprezemntații HoReCa, la finalul întâlnirii pe care au avut-o cu premierul Ludovic Orban, la sediul Guvernului. Anunțul oficial și condițiile exacte vor fi prezentate după ședința Comitetului național pentru Situații de Urgență, joi.

 
Mai multe articole despre:
sedinta de guvern