MENIU

Secție de poliție din Germania, atacată de zeci de români. Agresorii au încercat să elibereze un tânăr acuzat că a violat un copil

Secție de poliție din Germania, atacată de zeci de români

Zeci de români au atacat o secție de poliție din Germania, în încercarea de a elibera un tânăr de 22 de ani acuzat de agresiune sexuală a unui minor. Patru agresori au fost arestați.

135 de polițiști au fost mobilizați la intervenție împotriva unei familii de români, care au luat cu asalt secția de poliție din Miesbach.

Potrivit poliției, peste 30 de membri ai unei familii de români au aruncat cu pietre în secția de poliție. Aceștia au încercat să forțeze eliberarea unei rude reținute pentru că ar fi abuzat sexual un copil.

În urma atacului, au fost răniți doi polițiști și alte trei persoane din grupul atacatorilor. S-au folosit bastoane și spray paralizant, potrivit autorităților.

23 de persoane au primit plângeri și au fost emise mandate de arestare împotriva a patru români cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani.

,,Brutalitatea cu care a fost atacată poliția locală și, astfel, ordinea noastră constituțională, este intolerabilă. Condamn aceste acțiuni în termenii cei mai fermi posibil. Nu vom tolera un astfel de comportament, nici ca stat și nici ca societate. Autorii violențelor implicate trebuie să fie pedepsiți cu severitate“, a declarant , pentru BILD, Ministrul de Interne, Joachim Herrmann.

Mai multe articole despre:
sectie politie germania romani viol atac