MENIU

Se schimbă vremea - când trebuie schimbat cauciucurile de iarnă

Autoeco - Meteorologii au anunțat de curând că vremea se va strica și în relativ scurt timp vom avea parte și de primii fulgi de zăpadă în România.

AutoEco va ofera informatii despre cauciucurile de iarna accesand urmatorul link.

Șoferi știu cel mai bine cât de importante sunt pneurile pe zăpadă iar legea din România prevede ca toate mașinile să fie dotate cu aceste cauciucuri speciale atunci când zăpada își face apariția.

În fiecare an mulți oferte întreabă care este data limită la care pot schimba cauciucurile. Conform legii nu există o dată limită iar mulți șoferi au profitat de acest lucru pentru că în acest an vremea a fost bună până foarte târziu.polițiștii nu îi amendează pe cei care nu își au schimbat încă cauciucurile atâta timp cât nu există zăpadă pe jos.

Tot meteorologii au anunțat însă că iarna din acest an se va întinde chiar și în lunile de primăvară iar atunci șoferii vor fi obligați să mențină cauciucurile de iarnă. Polițiștii vor da amenzi atunci când șoferii circulă fără cauciucuri de iarnă pe zăpadă.

Autoeco - ce să verifici la mașină înainte de sezonul rece

La autoeco găsiți o mulțime de produse foarte avantajoase pentru mașină mai ales că în această perioadă trebuie făcute verificările pentru a intra în sezonul rece.vă recomandăm și noi câteva lucruri pe care să le faceți pentru mașină și vă oferim chiar câteva prețuri bune de la autoeco în cazul în care aveți nevoie să înlocuiți anumite piese.

Piese auto ieftine - în funcție de mărci găsiți produse.vă recomandăm revizie la filtru de aer filtru de ulei filtru de combustibil filtru habitaclu filtru hidraulic dar și la frâne distribuție motor suspensie și direcție transmisie aer condiționat și încălzire parte electrică caroserie și eșapament.

Printre altele mai trebuie verificate și înlocuite anvelope si jante ulei și lichide completare de antigel verificarea bateriei și a becurilor.

 

 

Mai multe articole despre: