MENIU

Se schiază pe toate pârtiile din Postăvarul! De astăzi s-a deschis și pârtia Sulinar!

După ce ieri dimineață s-au deschis pârtiile Drumul Roșu, partea inferioară, și Subteleferic, iar în cursul zilei s-a deschis și pârtia Bradul, de astăzi se poate schia și pe pârtia Sulinar.

Singura zonă închisă, încă, este partea inferioară a pârtiei Lupului. În acest moment se schiază pe Lupului, Doamnei, Kanzel, Ruia, Subteleferic, Drumul Roșu, integral, Bradul și Stadion. Starea pârtiilor este foarte bună, mai ales că ultimele zile au fost temperaturi negative și ninsori; stratul de zăpadă are o grosime de 50 de centimetri. În această dimineață, la ora 9.00, temperatura în zona domeniului schiabil era -12 grade. 

Funcționează următoarele instalațiile de transport pe cablu, cele două telecabine, Kanzel și Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion. În această perioadă, în timpul săptămânii, de luni până joi, schiorii beneficiază de reducerea transportului pe cablu. Astfel, pentru telecabina Capra Neagră și telegondolă, în loc de 6 puncte vor fi anulate 5, pentru telecabina Kanzel, se vor anula 4 puncte în loc de 5, iar la telescaunul Ruia, 3 în loc de 4. Valabilitatea punctelor rămase pe ski-pass-urile din sezonul 2019-2020, se prelungește, automat, până în 28 martie 2021.

Citiți continuarea pe realitateadebrasov.net

Mai multe articole despre:
partie