MENIU

Se repetă cazul Floyd în SUA: Bărbat de culoare, împușcat de față cu familia

Se repetă cazul Floyd în SUA: Bărbat de culoare, împușcat de față cu familia

Imagini uluitoare! Cazul George Floyd se repetă în Statele Unite ale Americii, și asta după ce un bărbat de culoare a fost împușcat în spate de polițiști de față cu familia acestuia, relatează Realitatea PLUS.

Pe imaginile filmate cu un telefon mobil și devenite virale pe internet se observă cum ofiţerii trag mai multe focuri de armă. În prezent, acesta se află în stare gravă la spital.

Din primele informații, cei trei fii ai lui Blake, cu vârste cuprinse între trei li opt ani, se aflau în maşină în timp ce tatăl lor a fost împuşcat.

Ca urmare a acestui incident, în SUA au apărut din nou proteste împotriva rasismului, iar manifestanțiii au aruncat cu pietre și au ars vehicule.  

Avocatul Ben Crump, care îl reprezintă pe Blake, alături de familia lui George Floyd şi alţi afro-americani împuşcaţi de poliţişti, a spus că incidentul a avut loc la o petrecere de sărbătorire a naşterii fiului lui Blake în vârstă de opt ani, scrie și Agerpres.

Potrivit poliţiei din Kenosha, ofiţerii au reacţionat la un "incident domestic" înaintea producerii împuşcării, în timp ce un ziar local citează martori oculari care spun că bărbatul în vârstă de 29 de ani încerca, de fapt, să pună capăt unui conflict izbucnit între două femei.

Mai multe articole despre:
barbat impuscat in sua cazul floyd