MENIU

"Se punea problema anulării concertului Robbie Williams". Anunţul organizatorilor

D&D East Entertainment, organizatorii concertului Robbie Williams, au trimis un comunicat de presă în care au precizat că problemele legate de lipsa băuturilor şi cozile la care s-a aşeptat ore în şir pentru a cumpăr de băut la concet, au fost cauzate de firma de catering care a renunţat la contract, cu doar 3 zile înainte de concert. În document se precizează că s-a luat în calcul inlclusiv anularea conceetului.

 Iată comunicatul integral al D&D East Entertainment:

 

ROBBIE WILLIAMS
Concertul anului in Romania

Pe 17 iulie 2015, in jur de 65.000 de oameni au avut ocazia sa-l vada pentru prima oara in Romania pe Robbie Williams, muzician care a oferit un show cu totul deosebit in fata Palatului Parlamentului.

Sub egida Let Me Entertain You, Robbie Williams a oferit concertul anului 2015 in Romania. Evenimentul a fost prezentat de catre Telekom, Banca Transilvania, Antena1 si Radio Zu si a fost organizat de catre D&D East Entertainment, Marcel Avram si East European Production.

Asteptat de ani de zile de catre publicul roman, fostul membru al grupului Take That, Robbie Williams s-a prezentat, in sfarsit, in fata a 65.000 de oameni care l-au asteptat cu mult entuziasm, iar reactia muzicianului a fost pe masura – “Buna seara, Bucuresti! La naiba! Sunt chiar celebru aici!”

Turneul desfasurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie Williams sa faca cu adevarat show pe parcursul a doua ore in care a interpretat atat compozitii proprii, cat si cateva preluari celebre precum Bohemian Rhapsody (Queen), My Way (Frank Sinatra) si Freedom (George Michael).

Timp de doua ore publicul a fost conectat la un show cu adevarat grandios, toti cei prezenti simtindu-se perfect. Concertul s-a incheiat cu melodia Angels acompaniata de toti cei 65.000 de spectatori, iar efectul a fost unul fabulos.

Din pacate, atat inainte cat si in timpul concertului, organizatorii s-au confruntat cu o serie de probleme care au creat un disconfort spectatorilor, ocazie cu care ne cerem scuze celor care au avut de infruntat cozile de la baruri.

Situatia a fost creata de renuntarea, din partea firmei de public catering - care asigura vanzarea produselor la eveniment, cu 3 zile inaintea evenimentului, la contractul agreat si semnat, punand organizatorii intr-o situatie fara precedent si afectand in asemenea masura organizarea concertului, incat se punea problema anularii acestuia.

Solutia de ultim moment a fost gasirea unui alt vendor, care sa poata sprijini, cu toata logistica existenta pe piata in acel moment, desfasurarea in conditii optime a evenimentului.

Pe aceasta cale, organizatorul informeaza publicul participant de posibilitatea de rambursare a banilor ramasi pe cardurile de la eveniment, in perioada 21-23 iulie, interval orar 11:00 – 17:00, din urmatoarele locatii din Bucuresti ale Bancii Transilvania:

1. Sucursala Unirii, Piata Alba Iulia nr. 2
2. Sucursala Militari, Bd. Iuliu Maniu nr 22
3. Sucursala Obor, Bd. Mihai Bravu nr 10

Multumim inca o data celor care au fost prezenti pe 17 iulie 2015 la concertul Robbie Williams si ne bucuram pentru ca ati creat o atmosfera senzationala si ati contribuit din plin la ceea ce a fost evenimentul muzical al anului in Romania!