MENIU

Se plimba pe munte când a văzut în față cel mai șocant lucru din viața lui! A fost chemată poliția

Corpurile înghețate ale unui cuplu de elvețieni, dat dispărut în urmă cu 75 de ani în Alpi, au fost descoperite într-un ghețar care se topește. Cei doi au plecat într-o excursie în munți pe 15 august 1942.

”Ne-am petrecut viețile căutându-o fără încetare. Ne-am gândit că le putem oferi înmormântarea pe care o merită într-o zi”, a spus fiica cea mică a acestora, acum în vârstă de 75 de ani.

Potrivit The Guardian, poliția elvețiană a anunțat că două corpuri cu acte de identitate asupra lor au fost găsite de un muncitor lângă o stațiune de ski, la altitudinea de 2.615 metri.

”Corpurile erau neatinse unul lângă altul. Erau un bărbat și o femeie care purtau haine din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Acestea au fost conservate perfect, iar bunurile lor erau intacte. Credem că au căzut într-o crevasă, unde au și rămas peste decenii. Pe măsură ce ghețarul s-a topit, au ieșit și corpurile la suprafață”, a declarat Bernhard Tschannen, directorul Glacier 3000.

”A fost prima dată când mama a plecat cu tata într-o astfel de excursie. Mama a fost mai tot timpul însărcinată și nu putea urca pe ghețar în aceste condiții”, a mai spus altă fiică.

Mai multe articole despre:
morţi imagini gheţar