MENIU

Se lucrează la un nou telefon care să suporte 5G. Cum arată noul Samsung

Samsung s-a declarat unul dintre jucătorii globali care se bat pe 5G. Are deja un telefon pregătit pentru așa ceva. Al doilea încă n-a fost anunțat, dar am aflat câteva detalii despre el. Ei bine, ar trebui să fie un model mai ieftin, dar care să suporte internetul viitorului. 

Samsung Galaxy S10 5G a fost primul model al sud-coreenilor care să suporte noul standard. Acum e vorba de un model din seria Galaxy A.

Marea surpriză e că acest telefon ar avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855. E cel mai performant CPU și se regăsește și în Samsung Galaxy S10, în anumite regiuni. Totodată, telefonul ar beneficia de 6 GB memorie RAM, iar bateria de 4.500 mAh este marea surpriză.

Cu siguranță vei avea nevoie de toată, dacă îl folosești pe 5G și vrei să te țină măcar o zi. Și, în timp Galaxy S10 5G are un preț un pic prea mare pentru majoritatea utilizatorilor, aici intră în scenă Samsung Galaxy A90 cu modem 5G.

Acesta va fi similar modelului Galaxy A80, dar cu câteva noutăți semnificative. A80 costă în jurul a 3.800 de lei în România.

Ce ar oferi Samsung cu noul telefon 5G

Pe lângă procesorul foarte bun, Samsung Galaxy A90 nu duce lipsă nici de camere foto pe măsură. E posibil să aibă cel puțin un senzor de 48 MP pe spate. Însă, dat fiind designul de pe Galaxy A80, aceeași cameră poate fi folosită și pentru selfie.

Ansamblu foto-video ar fi așezat pe un mecanism rotativ activat automat când treci pe selfie. Recent, telefonul a ajuns în testele de performanță și s-a dovedit o surpriză plăcută. E de așteptat să fie lansat în ultimul trimestru din an, după Galaxy Note 10. 

Cel mai bun telefon al Samsung pe toamnă va fi Note 10. Și va fi disponibil în două variante. Una dintre ele, cu ecranul cel mai mare, va fi denumită Galaxy Note 10 Plus. Ar avea un ecran de 6,75 inci 2K+ și tehnologia Dynamic AMOLED. Al doilea model, un fel de versiune standard, ar avea ecran de 6,28 inci 2K+ Dynamic AMOLED.

Sursa

Mai multe articole despre:
internet Samsung smartphone 5g galaxy a90