MENIU

Se întâmplă în România: Pod din beton, furat cu totul într-o noapte, în Suceava - Ce strategie au aplicat hoții - VIDEO

Situație incredibilă în România! Un pod a fost furat... cu totul, într-o noapte! S-a întâmplat la Suceava, unde autoritățile s-au trezit fără construcția din beton. Hoții au acționat cu un excavator pe care au lipit o inscripție cu firma care a realizat lucrarea, tocmai pentru a nu atrage atenția, relatează Realitatea PLUS. 

Podul provizoriu care a fost furat era amenajat în zona localității sucevene Luncușoara, pe DJ 208 A. Acesta trebuia să asigure o rută pentru localnici până la finalizarea lucrărilor.

Podul era compus din tuburi din beton precomprimat de câte 2,5 metri lungime și avea două rânduri de câte șase tuburi, iar ca suprastructură pământ și pietriș, scrie newsbucovina.ro.

„Podul era compus din 6 tuburi de 2,5 metri si două rânduri de tuburi. Peste tuburi era pământ, piatră, se circula cu mașina. Le-a luat cu excavatorul pe care a pus o inscripție, ca să nu atragă atenția. Ziua se lucra. Noaptea au luat tuburile”, a declarat reprezentantul firmei de construcții, potrivit Realitatea PLUS.

„Știe și poliția și toată lumea, daca se fura o oaie poate era o problemă în comună, dar dacp s-a furat un pod, un pod nu e o problemă. E greu pentru poliție să observe”, a mai comentat reprezentantul constructorilor.

„Ziua a îndepărtat pământul, iar noaptea a venit și a luat tuburile”, a mai declarat reprezentantul constructorului care a menționat că operațiunea a fost filmată de vecini și sesizată ulterior la 112.

Tuburile au fost găsite la un localnic care locuiește în apropiere. Iar hoții au fost prinși. Aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă, momentele în care podu la fost desființat apoi furat fiind imortalizate. 

În acest caz a fost depusă plângere penală, mai scrie aceeași publicație.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost predate Poliției, care a fost sesizată de furt prin apel la 112.

Sursă Foto/Video: newsbucovina.ro.

Mai multe articole despre:
pod luncusoara pod beton furat politie pod suceava