MENIU

Se fac angajări la stat - salariu până la 10.000 de lei. Sunt peste 300 de posturi

Regionala București a ANAF organizează concurs pentru ocuparea a 307 funcții de execuție. Deși până în prezent au fost anunțate doar cele 307 posturi la București-Ilfov, o regională a ANAF cu importanță economică majoră, urmează scoaterea la concurs de posturi și în cadrul celorlalte șapte regionale din țară, afirmă reprezentanții angajaților.

Șeful ANAF a declarat în octombrie, pentru profit.ro, că Fiscul are 1.490 de posturi vacante și că ar vrea să le scoată la concurs, începând chair din primul trimestru din 2023, pe toate sau cele mai multe dintre acestea.

În vara anului trecut, ANAF a mai scos la concurs 260 de posturi, dar au fost ocupate mai puțin de 60% dintre acestea, din cauza rezultatelor slabe ale celor înscriși.

DGRFP București organizează în datele de 14, 15, 16 și 17 martie 2023 proba scrisă pentru concursul de recrutare pentru ocuparea unui număr de 307 funcții publice de execuție vacante din cadrul DGRFP București - aparat propriu și unități subordonate.

Regionala București a avut mult timp probleme de personal. Salariile la ANAF sunt la fel peste tot, dar sunt mai atractive în alte zone din țară comparativ cu București-Ilfov, unde angajații au, în general, venituri mai mari. De asemenea, deficitul de personal de la Bucureși este cauzat și de munca mai dificilă a inspectorilor raportat la alte regionale.

Concursul constă în trei etape succesive, după cum urmează:

a) selecția dosarelor de înscriere;

b) proba scrisă;

c) interviul.

Selecția dosarelor de concurs ale candidaților se va efectua în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, respectiv în perioada 2 martie 2023 - 8 martie 2023.

Proba scrisă se va desfășura în datele mai sus amintite, iar interviul va avea loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Se vor prezenta la următoarea probă numai candidații declarați admiși la proba precedentă.

Deși nu au fost publicate informații oficiale despre salariile acestor posturi scoase la concurs, ANAF a publicat o listă cu salariile din cadrul instituției. LISTA POATE FI CONSULTATĂ AICI.

Mai multe articole despre:
angajari la stat angajari anaf salariu anaf