MENIU

Ancheta generalilor se EXTINDE: cine sunt milionarii vizați de DNA. Apropiații lui Coldea vor fi AUDIAȚI zilele următoare - SURSE

Se EXTINDE ancheta generalilor: cine sunt milionarii vizați de DNA. Apropiații lui Coldea vor fi AUDIAȚI zilele următoare - SURSE

Noi dezvăluiri explozive apar după acuzațiile aduse lui Florian Coldea! Ancheta DNA se extinde, iar la dosar apar noi nume grele. Vorbim despre milionarii Alexander Adamescu și Mihai Tufan, fostul iubit al Andreei Marin. Legătura în întreaga încrengătură ar fi chiar judecătorul la care gruparea de generali îi promitea ca intervine lui Hideg pentru a-l scăpa de condamnare. În plus, potrivit surselor, în zilele următoarea la audieri va ajunge și apropiatul lui Coldea, Bogdan Neidoni, cel pe numele căruia s-ar afla vila generalului din Mocano, dar și generalul Dumitru Cocoru. 

Ancheta a fost extinsă în dosarul generalilor SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Sunt cercetate fapte de corupție în legătură cu firme controlate de către oamenii de afaceri Alexander Adamescu, fiul fostului acționar majoritar al Astra Asigurări, Dan Adamescu, și de către milionarul Mihai Tufan.

Florian Coldea, prima declarație după audierile maraton de la DNA. Fostul șef SRI NU vrea să conteste controlul judiciar - SURSE

Dosarul lui Adamescu a fost trimis în judecată în iunie 2021 şi vizează fapte mai vechi de dare de mită către judecători. În luna februarie a acestui an, judecătorul de la Tribunalul București Cătălin Gabriel Bunea a anulat dosarul după ce l-a ținut aproape 3 ani în procedura de cameră preliminară. Vorbim despre același judecător din cazul omului de afaceri Cătălin Hideg care i-a denunțat la DNA pe generalii SRI în rezervă Coldea și Dumbravă.

Celălalt vizat de ancheta DNA este milionarul prahovean Mihai Tufan care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat de mai multe ori o directoare din cadrul companiilor pe care le controla. În octombrie 2022, Tufan a fost eliberat după ce executase mai puțin de 2 ani de pușcărie. Mihai Tufan este cunoscut pentru că ar fi avut o relație secretă, în trecut, cu Andreea Marin.

Dovada că Statul Paralel are oameni și în presă! Jurnalist la G4 Media și TVR, scut pentru Florian Coldea, la audierile de la DNA

Totodată, potrivit surselor noastre, vor fi citate și alte persoane în dosarul generalilor. Doi dintre cei care vor fi citați la DNA sunt afaceristul Bogdan Neidoni și generalul Dumitru Cocoru. Pe numele lui Neidoni se află și reședinta de lux a generalului Coldea de pe Coasta de Azur. Cei doi au fost colegi de cameră pe vremea când erau studenți în cadrul Academiei de Informații.

Dorin Iacob, dezvăluiri bombă: Coldea lucra la două capete cu băieții deștepți din spatele afacerilor duty-free de pe Otopeni. Cine vrea să pună mâna, de fapt, pe aeroport?

Bogdan Neidoni a tot fost promovat de către prietenul său Florian Coldea, mai ales în cercurile magnaților care clădeau imperii din afaceri imobiliare.