MENIU

Se cere demiterea lui Mădălin Voicu, secretar de stat la Cultură în guvernul Orban

Fostul deputat PSD Mădălin Voicu este în continuare secretar de stat in Ministerul Culturii, funcție în care a fost numit de fostul premier PSD - Sorin Grindeanu.

Deputatul USR Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură din Parlament, este cel care a atras atenția că Mădălin Voicu nu este supus ”depesedizării”, cerând premierului Ludovic Orban să îl dea afară pe Mădălin Voicu, așa cum a procedat cu foarte mulți alți secretari de stat.
"Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului. Si pentru ca n-a dat semne, in doi ani si jumatate la minister, ca a facut ceva, orice, concret acolo, care sa-l faca vital si de neinlocuit pentru cultura Romaniei, sub cel mai toxic ministru al Culturii din istoria tarii, din doua una, criteriul competentei pentru PNL e ori sa fi stat trei ani degeaba pe banii statului, ori sa ai relatii tandre, de lunga durata, cu liderul partidului. In oricare varianta, e vorba de ipocrizie. Crunta.

Buna strategie, sa-l pastrezi in functie, in plina campanie prezidentiala, pe un pesedist care crede ca 'fereasca Dumnezeu sa iasa Iohannis presedinte inca un mandat' (...)

Mai multe articole despre: