MENIU

Scrisoarea lui Ilie Năstase pentru toţi românii

Scrisoarea lui Ilie Năstase pentru toţi românii

Ilie Năstase are un mesaj foarte puternic pentru toţi românii: "Dacă ultimii mei ani din viață pot fi oferiți salvării țării mele, sunt gata s-o fac. Dacă voi credeți că pot fi soldatul vostru, dacă voi înțelegeți că nimic material nu are sens pentru mine în fața acestei șanse, vă aștept lângă mine". Ilie Năstase se află pe listele UNPR pentru europarlamentare.

"Bună, dragii mei!

Mă apasă de ceva timp limitele impuse de ţara mea, România.

Eu sunt un om simplu, care a avut cel mai mare noroc în viață - să fie "liber" mental. Să-și trăiască viața cu bune și rele, să beneficieze de pe urma harului divin al talentului în tenis, să beneficiez de bucuria de a lega relații foarte apropiate cu oameni de pe tot globul, oameni care au excelat în ceea ce au făcut... actori, cântăreți, sportivi, politicieni, oameni de afaceri.

Cu toți am păstrat relații foarte apropiate, pentru că am fost și am rămas UN OM NORMAL.

Mult mai târziu în viață mi-am dat seama că mi-am făcut țara mândră și poporul fericit, la un moment dat, dând speranța că ceva poate merge mai bine, că lumea n-are granițe, când totul era sub control comunist.

Și de a mă bucură de ceea ce doar Constituția Americană prevede – dreptul la fericire. De aceea, în primul rând, vă rog să vă cereți dreptul de a fi normali, de a vă bucura de viață.

Nu trăiți viața altora.

Niciodată a politicienilor. Fără excepție, de la cap la coadă.

M-am căsătorit de câteva ori, am copii, nepoți, mă căsătoresc din nou acum, la 73 de ani.

Sunt un om liber. Încă o dată spun acest lucru, ca să vă intre bine în cap, trebuie să știți ce vreți de la viața voastră. Fiți liberi și bucurați-vă de fiecare zi a vieții voastre.

M-a rugat un prieten foarte apropiat, Gabi, să accept, la apusul vieții, să mai fac un efort să scot România din "noaptea fără lună" în care se afundă acum.

Dacă ultimii mei ani din viață pot fi oferiți salvării țării mele, sunt gata s-o fac. Dacă voi credeți că pot fi soldatul vostru, dacă voi înțelegeți că nimic material nu are sens pentru mine în fața acestei șanse, va aștept lângă mine.

Mai am încă puterea ca prin prietenii mei din toată lumea, să schimb România în bine.

N-aș risca niciodată ca din erou pentru voi, să devin un looser.

Cu drag, oriunde sunteți în lume, vă iubesc dragii mei compatrioți!

Ilie Năstase"

Mai multe articole despre:
alegeri Ilie Năstase Gabriel Oprea UNPR