MENIU

Scrisoarea impresionantă a lui Gigi Becali pentru românul condamnat la moarte în Malaysia

Scrisoarea impresionantă a lui Gigi Becali pentru românul condamnat la moarte în Malaysia

Gigi Becali l-a chemat duminică, la palat, pe Dumitru Gologan pentru a-i oferi, aşa cum a promis, cărţi sfinte, bani, dar şi un dar de suflet. Pur şi simplu, George Becali vrea să-i scrie câteva cuvinte de îmbărbătare lui Ionuţ Gologan, aflat la un pas de eşafod.

Becali a dezvăluit în ce constă ajutorul pe care vrea să-l trimită tânărului.

”Aşa cum am promis, o să-i dau o Biblie ortodoxă să-i ducă băiatului aflat la închisoare. O să-i dau şi o cruce. O icoană. O să-i dau nişte cărţi (n.r. - sfinte) să citească. O să-i dau nişte bani pentru drum, pentru cheltuială”, a mărturisit George Becali, pentru ziarulring.ro.

Şi a ţinut să adauge: ”Şi o să-i scriu şi nişte rânduri. Pentru că eu consider că acest băiat care a greşit, dacă se va căi, are, acum, posibilitatea mântuirii. Are ocazia să se mântuiască precum tâlharul de pe cruce. Aflându-se acolo în suferinţă, dacă se căieşte, este ca tâlharul de pe cruce. Tâlharul de pe cruce care a crezut, s-a căit şi s-a mântuit în ultima clipă a ajuns cu Hristos în Rai. Sau este ca în pilda din Evanghelie care arată cum cei din urmă vor fi cei dintâi. Asta o să-i scriu în câteva rânduri”.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali condamnat condamnare Malaysia român