MENIU

Scrisoarea cutremurătoare trimisă familiei de românul condamnat la moarte în Malaysia

Scrisoarea cutremurătoare trimisă familiei de românul condamnat la moarte în Malaysia

Povestea lui Ionuţ Gologan, tânărul condamnat la moarte în Malaysia, se încarcă, de la o zi la alta, cu tot mai multe... semne de întrebare. Cel mai important își are răspunsul ascuns, se pare, în câteva tulburătoare scrisori trimise... din ”celula morţii”.

O lectură mai atentă a scrisorilor primite de bunica şi tatăl lui Ionuţ Gologan scoate în evidenţă că tânărul din Telega susţine că a fost arestat şi, ulterior, condamnat la moarte în Malaysia... pentru alţii. Cine sunt aceşti ”alţii” rămâne un mister. Deocamdată.

”Pe data de 26.06.2012, viaţa mea s-a oprit” În multe dintre epistolele scrise cu lacrimi şi durere în suflet, din ”beciurile” Malaysiei, se poate citi, ”cu subiect şi predicat”, că Ionuţ Gologan este victima unor împrejurări de viaţă, tot atâtea ”capcane” în care el nu a vrut să cadă. Mai degrabă alţii l-ar fi ”împins”. La un moment dat, Ionuţ Gologan spunea: ”Draga mea familie (...) Pe data de 26.06.2012, viaţa mea s-a oprit. Am ajuns în Malaysia, unde am fost arestat pentru alţii. Nu ştiu nici eu cum am ajuns aici şi cum am avut încredere în prieteni, dar este târziu pentru regrete şi explicaţii”, le spunea Ionuţ Gologan bunicii şi tatălui său într-o scrisoare în care încheia astfel: ”Dintr-o celulă mică din Malaysia, vă iubeşte fiul vostru iubit, Ionuţ Alexandru, cu lacrimi şi durere în suflet, sperând că se va întoarce”.
 
Citeşte mai mult pe ziarulring.ro
Mai multe articole despre:
Malaysia român condamnat la moarte