MENIU

"Scrisoarea vine din laboratoarele lui Maior-Coldea-Kovesi". Codrin Ştefănescu, exasperat

Secretarul executiv al PSD, Codrin Ștefănescu, spune că liderii de filiale care şi-au asumat scrisoarea anti-Dragnea probabil nu au citit-o, aceasta fiind mai dură decât dacă ar fi fost scrisă de Coldea şi Kovesi.

Codrin Ștefănescu a declarat într-o intervenţie la Realitatea TV că scrisoarea „parcă e venită din laboratorul Maior-Coldea-Kovesi".

„Sunt colegi la care nu mă aşteptam să susţină un astfel de text. La alţii da. Să vii cu o scrisoare al cărui text parcă e facut de echipa lui Maior de pe vremuri. Să ne ceri să oprim conflictul cu Iohannis, să o lăsăm mai moale cu legile justiţiei. Să vii cu o astfel de scrisoare este un lucru impardonabil pentru partid", a declarat Codrin Ștefănescu la Realitatea TV.

Secretarul executiv al PSD spune că lucrurile "mai mult mult sau mai puţin dureroase" vor fi spune în Cex, cu cărţile pe masă. "După 6-7-8-9 ore, vom ieşi de acolo cu un rezultat", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Pentru demiterea lui Dragnea, este nevoie de jumătate plus unu din cei care au votat pentru alegerea lui Liviu Dragnea, crede apropiatul şefului PSD: "Din păcate pentru adversarii noştri, PSD este un partid de mase, nu de lideri".

Semnatarii scrisorii anti-Dragnea nu reprezintă majoritatea liderilor de partid, consideră Codrin Ştefănescu.

"Ne sună colegi, parlamentari, toți sunt nedumeriți. Dacă scrisoarea asta venea de la Coldea, Kovesi sau USR cred că nu era atât de dură. Din scrisoare am înțeles că trebuie să oprim de urgență orice fel de conflict. Am înțeles că trebuie să propui tot pachetul pe justiție, că ne critică cei de la #rezist. Noi avem vot de la milioane de români să facem invers.

Înțeleg că și-au asumat unii lideri de filiale această scrisoare, poate nu au citit-o. Ne vom vedea la CEx", a declarat anterior Codrin Ștefănescu, la un alt post TV.

Mai multe articole despre:
scrisoarea PSD