MENIU

Scorpiile zodiacului. Femeile cu care nu trebuie să te cerţi. Îţi vor face zile fripte!

Scorpiile zodiacului. Femeile cu care nu trebuie să te cerţi. Îţi vor face zile fripte!

Incapatanate, aprige si iuti la manie. Atragatoare, dar greu de cucerit. Focoase si uneori chiar agresive. Vorbim despre dracoasele zodiacului, adica acele femei imprevizibile, de la care nu prea stii la ce sa te astepti. Tocmai din acest motiv, e bine ca in preajma lor sa fii destul de precaut.

Taur

Totul sau nimic. Cam acesta este principiul de viata al femeii din zodia Taur. Si pe buna dreptate. De ce si-ar pierde timpul cu jumatati de masura? E genul de persoana care staruieste cu indarjire in ceea ce face si ce spune. Se spune despre ea ca nu are rabdare uneori nici sa respire.

Varstor

Desi nu lasa impresia, femeia Varsator este vanitoasa din fire si cu greu accepta un punct de vedere care il contrazice pe al ei. Pare o persoana relaxata, dar cand ajungi sa o cunosti intelegi ca lucrurile nu stau chiar asa. E nonconformista si nu suporta sa ii spuna cineva ce are de facut.

Scorpion

Focoasa femeie din Scorpion face numai ce vrea ea si te coase si descoase dupa bunul plac, astfel ca nu prea ai drept la replica in fata ei. Nu accepta sfaturile tale, oricat de bine intentionate ar fi, scrie ele.ro.

 

Mai multe articole despre:
horoscop femei rele horoscop femei rele