MENIU

Schimbările extraordinare prezise de Baba Vanga pentru 2024. Detronarea lui Putin, mesaje de la extratereștri și leac pentru cancer

Schimbările extraordinare prezise de Baba Vanga pentru 2024

Pentru anul 2024, celebrele profeții ale Baba Vanga, vraciul bulgar renumit la nivel mondial, indică o serie de schimbări radicale care vor avea loc pe scena globală. Printre cele mai însemnate previziuni se numără detronarea liderului rus, Vladimir Putin, apariția unor mesaje misterioase de la extratereștri și descoperirea unui tratament revoluționar pentru cancer. Astfel, ne putem aștepta la un an plin de evenimente neobișnuite și de mari transformări în toate domeniile.

Născută în 1911, Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută sub numele de Baba Vanga, a fost o persoană neobișnuită, cu presupuse abilități profetice. Devenită oarbă în copilărie în urma unei tornade, legenda spune că această tragedie i-ar fi oferit puterea de a vedea în viitor.

Aceste abilități uimitoare au atras atenția publicului pentru prima dată în mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial, iar personalități importante, precum țarul bulgar Boris al III-lea și liderul sovietic Leonid Brejnev, au căutat-o pentru consultații personale. După moartea sa în 1996, Baba Vanga a devenit o figură venerată în rândul celor interesați de ghicitori.

Este de remarcat faptul că Baba Vanga a emis predicții pentru fiecare an până în anul 5079. Se pare că multe dintre previziunile sale s-au adeverit mult timp după moartea sa. De exemplu, se spune că Baba Vanga a prezis cu exactitate moartea Prințesei Diana, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile teroriste din 11 septembrie, chiar și Brexitul. De asemenea, se spune că ea și-a prevăzut propria moarte la 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.  

Scandal regal: Prințul Harry condamnat să plătească despăgubiri unui tabloid britanic

Baba Vanga a avut o serie de profeții și pentru anul 2024. Cei care analizează mesajele lăsate de legendara bătrână din Bulgaria cred că aceasta a anunțat apariția unei superputeri anul viitor.

Pericol pentru Putin și probleme în Europa: Se prezice un atentat la viața lui Putin comis de cineva din propria țară. Europa va fi afectată de atacuri teroriste.

Apariția unei superputeri - Baba Vanga a prezis că „dragonul” va prelua controlul. Părerile sunt împărțite în ceea ce privește această predicție. Unii spun că ar fi vorba de China, alții cu viziuni ezoterice că ar fi vorba de o putere nevăzută, dragonul de care se pomenește în Biblie, iar alții, mai pragmatici, vorbesc despre inteligența artificială.

Trump și boala lui: -Donald Trump s-ar putea întoarce la putere, dar va fi afectat de o boală misterioasă. Care ar putea fi aceasta, rămâne de văzut.

Ipocrizia ONU: Spune că omenirea trebuie să producă mai multă carne pentru țările sărace, dar cere ţărilor bogate să mănânce mai puţine proteine animale

Atacurile teroriste și biologice - Celebra prezicătoare a avertizat cu privire la creșterea atacurilor teroriste în Europa, precum și a prezis că o „țară mare” va efectua teste sau atacuri cu arme biologice în 2024.

O criză economică uriașă în 2024 - Se pare că va avea un impact asupra economiei globale anul viitor, creșterea nivelului datoriilor și escaladarea tensiunilor geopolitice fiind factori majori.

Mai multe atacuri cibernetice - Va fi o creștere a atacurilor cibernetice. Hackerii „avansați” vor viza infrastructura crucială, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei, reprezentând o amenințare pentru securitatea națională.

Una dintre fetele care s-au sinucis la Lupeni ar fi chemat poliția acasă cu o zi înaintea tragediei. Tânăra se plângea că e bătută de părinți

Vindecarea cancerului - În 2024 am putea descoperi un remediu pentru cancer, dar și pentru Alzheimer. Acestea ar fi cu adevărat descoperiri care ar revoluționa lumea medicinei.

Revoluție tehnologică - De asemenea, ea a prezis că va exista o descoperire majoră în calculul cuantic.

Înainte de moartea ei, Vanga a prezis și rezolvarea crizei foametei în lume între 2025 și 2028, revenirea comunismului până în 2076 și că omenirea va ajunge la călătoria în timp în 2304.

Sfârșitul lumii, potrivit ei, este stabilit pentru 5079.

Cele mai loiale rase de câini. Și-ar da și viața să te apere