MENIU

Schimbare în managementul Kanal D România: Ugur Yesil, noul CEO Kanal D si Executive Board Member

<p>Kanal D Rom&acirc;nia</p>

Ugur Yesil, General Manager Kanal D din anul 2011, preia poziția de CEO și Executive Board Member Kanal D (Dogan Media Internațional S.A. ), după ce această funcție a fost ocupată de Haluk Kurcer.

"Ugur Yesil este primul angajat al Kanal D și cel care a pus bazele echipei în 2006 când Kanal D intra pe piața media din România. În perioada 2006-2011 a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 și până în prezent a îndeplinit funcția de General Manager al postului de televiziune.

Împreună cu Haluk Kurcer, Ugur Yesil a dezvoltat de-a lungul timpului o strategie bine articulată, a avut viziunea și curajul de a face schimbări radicale și inspirate care au consolidat poziția de trendsetter a Kanal D pe piață media din România.

De-a lungul celor 10 ani în care Haluk Kurcer a fost Președintele stației, Kanal D a găsit echilibrul perfect între investiții și rezultate, traversând perioada dificilă a crizei economice și ajungând pe profit în 2015, la doar opt ani de la lansarea acestei televiziuni. Abordarea unei strategii de programe care a oferit publicului diversitate și unicitate a generat atât creșterea cotei de piață, cât și a veniturilor. An de an, Kanal D și-a consolidat poziția pe piață TV, devenind astăzi una dintre stațiile din top 3 televiziuni generaliste din România; Kanal D se află adesea pe primul și al doilea loc în topul audiențelor, prin programele de succes difuzate pe diferite intervale orare.

Foarte atașat de echipa, vizionar și curajos decizional, Haluk Kurcer și-a pus în valoare vastă experiență managerială în slujba acestei televiziuni. ÎI mulțumim pentru implicare, leadership și contribuția să în ceea ce a devenit Kanal D astăzi.

Până la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atribuțiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va rămâne membru al Board-ului, cu atribuții diferite.

Kanal D este subsidiară Dogan Sirketler Grubu Holding AȘ și a emis pentru prima dată pe 18 februarie 2007", se arată într-un comunicat Kanal D.

 

Mai multe articole despre:
conducere Kanal D Ugur Yesil