MENIU

Schimb dur de replici, de la distanță, între Diana Șoșoacă și Traian Berbeceanu: "Nu-mi mai folosiți numele în manipulări ieftine"

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a făcut mai multe afirmații false în care l-a folosit pe Traian Berbeceanu. Ea ar fi declarat că fostul prefect al Capitalei a fost schimbat pentru că nu dorea carantinarea Bucureștiului. Berbeceanu a reacționat public.

„Doamnă senator Șoșoacă, vă recomand să nu-mi mai folosiți numele în manipulări ieftine. Și să respectați legea”, a scris Berbeceanu duminică.

Iată declarația care l-a iritat pe fostul prefect:

„L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcţia de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureştiului şi l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi (vineri – n. red.) vedem ştiri că Bucureştiul a intrat în Scenariul roşu. Ştiţi de ce este în Scenariul roşu? Nu pentru că e Covid, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la Bucureşti pe 7 martie”, a spus Șoșoacă.

 „Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un paşaport al vaccinării. Am înţeles că în Parlamentul European avem aceeaşi problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică şi foarte mulţi de acolo nu au ce căuta”, a mai declarat Șoșoacă.

Mai multe articole despre:
traian berbeceanu diana sosoaca scandal