MENIU

Schema ȘPĂGII grupării Statului Paralel: cum își împărțeau banii generalii Coldea și Dumbravă

Schema ȘPĂGII grupării Statului Paralel: cum își împărțeau banii generalii Coldea și Dumbravă/ Colaj foto

Avem detalii despre modul în care acționa gruparea generalului Florian Coldea, dar și detalii despre cum se împărțeau banii între oamenii statului Paralel. Omul de afaceri Cătălin Hideg este este cel care a făcut denunțul și a precizat că i s-au cerut 600.000 de euro pentru a scăpa de dosar. 

CUM A FUNCȚIONAT REȚEAUA STATULUI PARALEL. HARTA PLIMBĂRII BANILOR

Cătășin Hideg a făcut denunțul la DNA. Omul de afaceri a dezvăluit că i s-ar fi cerut 600.000 de euro (plus TVA) pentru a scăpa de dosar. Intermediar ar fi fost avocatul Doru Trăilă, iar banii ar fi ajuns generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă.

Cătălin Hideg a plătit 100.000 de euro către Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, din care 20.000 de euro au ajuns la avocatul Doru Trăilă si 80.000 de euro au ajuns la Florian Coldea și Dumitru Dumbravă.

SURSA: REALITATEA PLUS

PRIMELE IMAGINI cu generalii Coldea, Dumbravă și cu avocatul Doru Trăilă, după 15 ore de audieri la DNA. Generalul negru anunță că va face, astăzi, DEZVĂLUIRI


DOSARUL LUI CĂTĂLIN HIDEG DE CARE GRUPAREA STATULUI PARALEL VOIA SĂ ÎL SCAPE

Dosar de fraudă cu fonduri europene – prejudiciul estimat: 3 milioane de euro.

Cătălin Hideg și firma Sanimed Internațional – trimiși în judecată în octombrie 2022 de Parchetul European – condus de Laura Codruța Kovesi.

De ce NU au fost reținuți, de fapt, generalii Statului Paralel: Dumbravă este grav bolnav

Cătălin Hideg a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în februarie 2023 – acuzat fiind de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene.

A  fost plasat ulterior sub control judiciar.

SURSA: REALITATEA PLUS 

Mai multe articole despre:
spaga statul paralel coldea dumbrava