MENIU

Scene tulburătoare în Suceava. Femeie atacată de mai mulți bărbați înarmați cu bâte, coase și topoare

Sursa foto: Arhivă

Scene tulburătoare au fost surprinse într-o localitate din județul Suceava. Mai mulți bărbați înarmați cu bâte, coase și topoare s-au năpustit în casa fostei iubite a unuia dintre ei. Bărbații au spart câteva geamuri și au amenințat-o pe femeie și pe familia acesteia. 

O femeie din localitatea Șcheia a trecut prin clipe cumplite chiar în propria casă. Din senin, aceasta a fost atacată de cinci bărbați înarmați cu coase și bâte.

Atacatorii, printre care se afla și un minor, au intrat în curtea femeii și au distrus tot ce le-a ieșit în cale. Însă nu s-au oprit aici. Cei cinci bărbați au și amenințat-o pe femeie și pe familia acesteia.

Se pare că bărbații și femeia atacată se cunoșteau destul de bine. Înainte să se căsătorească cu actualul ei soț, aceasta a fost concubina unuia dintre sătenii bătăuși. La fața locului au venit imediat polițiștii, care le-au întocmit dosar penal agresorilor.

Chiar dacă oamenii din sat se tem de ei și spun că atacatorii sunt un adevărat pericol, bărbații au fost reținuți doar pentru 24 de ore, după care au fost lăsați să umble liberi.

Atacatorii nu au scăpat însă de acuzații. Aceștia sunt cercetați în continuare pentru distrugere, violare de domiciliu și amenințare. 

Mai multe articole despre:
femeie atacata suceava bate coase topoare