MENIU

Scene șocante, într-o benzinărie din Sibiu: un angajat a fost înjunghiat cu un cuțit - FOTO

Un angajat al unei benzinării a fost atacat cu un cuțit

Un angajat al unei benzinării a fost atacat cu un cuțit pentru că a refuzat să-i dea unui bărbat încasările. Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere. Agresorul a reușit să fugă imediat după atac. Victima a fost transportată de urgență la spital. 

Casierul unei benzinarii din localitatea sibiana Cristian a fost injunghiat de un individ inarmat cu un cutit, in timpul unui jaf petrecut pe 25 aprilie. La o saptamana de la incident, atacatorul a fost identificat pe baza camerelor de supraveghere. Acesta nu a fost inca prins.

Hotii au descins la statia Peco din Cristian pe 25 aprilie, la ora 4.00, relateaza Ora de Sibiu. Unul dintre talhari a intrat in benzinarie peste angajat, care era singur. A vrut sa fure banii, casierul s-a opus, iar atunci, atacatorul a scos cutitul pe care il avea la el si l-a injunghiat pe angajat de mai multe ori. Pus la pamant, casierul a fost lovit cu picioarele in cap.

Agresorul a reusit sa ia banii din casa de marcat, aproximativ 500 de lei, si a fugit cu masina complicelui care-l astepta afara. Desi era la pamant, cu rani serioase, casierul benzinariei a reusit sa ceara ajutor.

"Ca urmare a unui apel venit pe numarul de urgenta 112, in data de 25.04.2021, in jurul orei 5.30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, intr-o statie de distributie carburant pentru acordarea de ingrijiri medicale unei persoane de sex masculin, constient, cu contuzii si plaga prin injunghiere membru inferior stang. Barbatul, de 39 de ani, a primit ingrijiri medicale si a fost transportat la UPU Sibiu", a explicat Alina Voina, purtator de cuvant ISU Sibiu.

Politistii l-au retinut pe complice si l-au identificat pe hotul care a dat cu cutitul, dar inca nu l-au prins.

"In cauza s-a deschis un dosar de cercetare penala care vizeaza savarsirea infractiunii de talharie calificata. Pe 26 aprilie s-a reusit identificarea presupusului autor, un barbat de 26 de ani, din Saliste, respectiv a presupusului complice, un sibian de 24 de ani. La aceeasi data, fata de presupusul complice s-a dispus masura retinerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu a dispus plasarea barbatului sub masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. De asemenea, autoturismul cu care cei doi presupusi faptasi ar fi parasit locul faptei a fost identificat si ridicat de catre politisti pentru continuarea cercetarilor", a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu.