MENIU

Scene șocante în Suceava: Copii înjunghiați de un coleg, în apropierea unui liceu

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Scene șocante au avut loc, miercuri, în Suceava. Doi copii au fost înjunghiați după o ceartă la un restaurant din apropierea Colegiului Tehnic din Rădăuți.

Miercuri, 26 ianuarie, în jurul orei 14:00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la un conflict între 4 tineri în incinta unui restaurant din municipiul Rădăuți, potrivit obiectvdesuceava.ro.

S-a stabilit că 4 elevi la Colegiul Tehnic Rădăuți, colegi de liceu în clasa a XI-a, au mers la unitatea respectivă, ulterior iscându-se un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani, din comuna Burla, i-a lovit pe doi dintre colegii de 17 și 18 ani cu un cuțit, provocându-le răni care nu le pun viața în pericol.

După agresiune, autorul a fugit, însă echipajele deplasate cu operativitate l-au identificat în zona în aproximativ 15 minute și l-au preluat în custodie pentru audieri.

Polițiștii au informat că, în urma cercetărilor efectuate, în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă. După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului se vor dispune și măsuri procesuale față de autor.

Mai multe articole despre:
suceava copii injunghiati liceu radauti