MENIU

Scene șocante în Capitală. Un adolescent s-a aruncat în fața unei mașini în speranța de a obține daune de la șofer

Sursa foto: Poliția Română

Un adolescent din Capitală s-a aruncat în fața unei mașini în speranța de a obține daune de la șofer. Imediat după, un bărbat pe trotinetă electrică a venit în ajutorul băiatului și l-a acuzat pe șofer că i-a rupt mâna. Ce nu știau cei doi escroci, era că pe bordul autoturismului era montată o cameră de bord, care a surprins totul. Astfel de „practici” au mai fost semnalate și în alte orașe, unde diverse persoane s-au aruncat în fața mașinilor pentru ca apoi să obțină bani. 

Incidentul a avut loc pe o stradă din Capitală. Șoferul circula regulamentar, iar de pe trotuarul din stânga, un băiat vine în grabă, iese dintre mașini și se aruncă pe jos, în fața autoturismului. Imediat, presupusa victimă începe să țipe, iar în ajutor îi vine un bărbat pe trotinetă care îl amenință pe șofer.

Când au văzut camera de bord, aceștia au renunțat la escrocherie.

Un incident asemănător a avut loc zilele trecute în Brașov. Un tânăr s-a aruncat în fața unei mașini, însă șoferul a reușit să-l evite. Imediat, tânărul a sărit pe capota altei mașini.

Oamenii legii fac cercetări, iar din primele informații spun că ar fi posibil ca tânărul care s-a aruncat în fața mașinii să fi fost sub influența unor substanțe halucinogene. 

Mai multe articole despre:
escrocherie daune