MENIU

Scene incredibile pe o stradă din Craiova. Ce a făcut un şofer după ce poliţistul i-a cerut actele

Poliţist târât zeci de metri pe stradă, după ce i-a cerut actele unui şofer. Bărbatul de la volan parcase ilegal în centrul Craiovei şi, ca să scape de amendă, a demarat chiar dacă poliţistul local ţinea de portieră. Momentul în care omul legii a căzut în stradă a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se observă cum şoferul inconştient încetineşte o secundă pentru a scăpa de poliţistul local care se agăţase de portieră. Omul legii l-a observat pe conducătorul auto chiar când bărbatul încerca să parcheze ilegal. L-a avertizat pe şofer, însă acesta l-a ignorat. A parcat şi a plecat. La întoarcere, poliţistul l-a aşteptat şi i-a cerut actele. Conducătorul auto s-a urcat la volan, s-a aplecat să ia documentele, însă a pornit în trombă, relatează Realitatea TV.

"A plecat cu mine în mers, eu în picioare, lângă maşină; a plecat cu mine târâş, culcat la pământ, cu piciorul drept, cu dreapta pe pâmânt şi cealalaltă pe portieră. Nu mai puteam să îmi dau drumul", a relatat Ionel Broboană, Poliţia Locală Craiova.

Şoferul şi-a continuat cursa şi după ce a scăpat de poliţist.  Ulterior, conducătorul auto a fost identificat în trafic şi a fost arestat preventiv pentru ultraj.

Acesta nu este la prima astfel de faptă. El a fost condamnat pentru ucidere din culpă în urmă cu cinci ani, după ce a lovit un pieton. A fost eliberat condiţionat, dar acum se va întoarce după gratii. Poliţistul local a primit certificat medico-legal pentru opt zile de îngrijiri.

 
Mai multe articole despre:
poliţist Craiova şofer acte ultraj parcare ilegală